Door op de knop hiernaast te klikken, wordt de catalogus video inspectie en reinigings robots gedownload.
Door op de knop hiernaast te klikken wordt een formulier geopend om een prijsaanvraag te doen voor video inspectie apparatuur en reinigings robots.
prijslijst knop
Luchtkanaal robot ANATROLLER™ ARI-50
luchtkanaalreinigingsrobot ARI50
Bent u gespecialiseerd in het reinigen van luchtkanalen in fabriekspanden, kantoorgebouwen, ziekenhuizen etc, dan weet u dat het hebben van een goede reinigingsmachine noodzakelijk is. Het gelijktijdig reinigen en observeren waardoor geen plekje wordt gemist tijdens het reinigen, was tot op heden een utopie. De luchtkanaalrobots ARI100 en ARI50 maken dit echter mogelijk. Met deze revolutionaire luchtkanaalrobots kunt u reinigen en inspecteren tegelijk waardoor veel tijdwinst kan worden behaald. Met behulp van deze robots kunt u aan uw klanten laten zien dat u luchtkanaalreiniging serieus aanpakt en het hoogst mogelijke reinigingsresultaat kunt afleveren
luchtkanaalreinigingsrobot ARI50 met borstel
De ANATROLLER™ ARI-50 is zeer robuuste en betrouwbare robot voor het effectief inspecteren en reinigen van luchtkanalen.

Deze uiterst gebruiksvriendelijke robot is snel inzetbaar door de robot met de 30 meter aan de koffer te verbinden. De perslucht wordt additioneel aangesloten maar is wel geïntegreerd in de kabel zodat een 1 kabel systeem wordt verkregen met alle voordelen van dien.

De bediening is zeer eenvoudig en gaat met de in de koffer gemonteerde joystick. Hier kan ook de lichtsterkte van de onder de stationaire bewerkingsarm gemonteerde LED verlichting worden geregeld.

De boven de bewerkingsarm gemonteerde camera kijkt in de rij/bewerkingsrichting. De beelden worden weergegeven op de meegeleverde microsoft surface pro tablet. Additioneel kan boven op de robot een Go-pro camera worden gemonteerd zodat HD beelden worden gemaakt.

De ARI50 is uitgevoerd met een stationaire bewerkingsarm. Hierop kunnen de luchtmotor, luchtzweep en nozzles worden gemonteerd.

De ARI50 is zeer robuust en compact gebouwd en uitgevoerd met krachtige motoren. Doordat gebruik is gemaakt van hoogwaardig aluminium en RVS is het gewicht van de robot slechts 5kg. De ARI50 is in staat om een gewicht van 20 kg te dragen en een gewicht van 30 voort te trekken van een voorwerp op wielen. De ARI-50 is zeer wendbaar en kan hellingen nemen met een hellingspercentage van 45° en over obstakels klimmen met een hoogte van 12,5cm. De opbouw is zo gekozen dat het geheel een symmetrisch ontwerp heeft waardoor de robot nadat hij is omgevallen gewoon verder kan functioneren.

De ARI50 kan zijn werk doen onder zware omstandigheden en is bestand tegen water, olie en stof. Met de robot kan worden geïnspecteerd, gereinigd, gesprayd en gecoat. Ten opzichte van zijn grote broer de ARI100 kunnen kleinere kanalen worden bewerkt.

Specificaties ARI-50
toepassingen luchtkanaalrobot ari50
ARI 50 specificaties
Lengte 280mm
Hoogte 127mm
Breedte
Met grote wielen
Met kleine wielen

127mm
89mm
Gewicht 5kg
Snelheid 0-11 m/min
Hellingshoek Max 45°
Klimt over obstakels Max 127mm
Aansluitspanning 110/230VAC 50/60Hz
Opgenomen vermogen max 200W
Bedrijfstemperatuur 0-50°C
PMW controle ja
Standaard kabellengte 30 meter
Camera resolutie 420 TV lines
Camera pixels 512x582
Verlichting witte Leds
USB 2.0 input/output
Luchtdruk 8 bar
Afmeting koffer 635x508x254mm
Sleutelbeveiliging aanwezig
Luchtaansluiting plug in (in kabel)
Totaalgewicht 19kg (inculsief koffer)
Leveringspakket ARI-50
Videobeelden ARI-50
compleet overzicht ARI-50