Technische Handelsonderneming Manshanden is een in 1980 opgericht familie bedrijf. In de eerste jaren van ons bestaan waren wij gevestigd in Soest. Later zijn wij verhuisd naar Soesterberg.

Ons bedrijfspand ligt verscholen in het oude centrum van Soesterberg. Omringd door woonhuizen liggen een drietal fabriekspanden waarvan in 1 ons bedrijf is gevestigd.

Soesterberg zelf ligt zeer centraal midden in Nederland aan de A28 zodat wij gemakkelijk en snel bereikbaar zijn.

Bedrijfspand Manshanden c.v.
Ons bedrijf vloeit voort uit de oude borstelfabriek TEBA. Het assortiment was in de eerste jaren van ons bestaan dan ook voornamelijk gericht op technische borstels en alle aan borstels verwante artikelen. Zo heeft onze reinigingstak een groot assortiment aan bezems, zaalvegers en andere borstelende producten. Onze verven & coaten tak bestaat uit een groot assortiment kwasten die wij rechtstreeks uit Italië importeren. Ook vertegenwoordigen wij sinds 1980 één van Europa’s grootste borstelfabriek Kullen en zijn voor deze technische borstels in Nederland voor u het aanspreekpunt.

In de navolgende jaren specialiseerde wij ons naast borstels ook in schuurmaterialen, finish materialen en polijstmaterialen. Dit maakt ons voor bijvoorbeeld de metaal, hout en steen verwerkende industrie een zeer interessante toeleverancier.

bewerkingscentrum manshanden
Een andere grote tak van onze business is kanaalreiniging. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van rookkanalen, luchtkanalen en rioolkanalen. Bij deze reiniging wordt ook weer veel gebruik gemaakt van borstels.

Veel producten die bij de kanaalreiniging gebruikt worden, produceren wij zelf. Zo bestaat ons machinepark onder andere uit een EMCO CNC gestuurde draaibank waarmee wij in staat zijn complexe producten snel te produceren.

Mede dankzij onze technische kennis en ons flexibele machinepark zijn wij in staat continu ons producten pakket te perfectioneren en te vernieuwen.